ESENLİK ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi, personeline geleneksel iftar yemeği verdi. 
Dede Korkut Restaurant’ta düzenlenen programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, şirket yöneticileri ve personeli katıldı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Ramazan ayında diğer ibadetlerimizin dışında fakir ve fukaranın gözetilmesini de önemsemeliyiz. Esenlik aile ruhunu oluşturabildi. Şu ana kadar elde edilen başarının en büyük etkeni bu birlikteliktir. Bu birlikteliği muhafaza etmek, şirket çıkarlarını korumak çok önemlidir. Bu şirketi sıradan bir şirket olarak göremeyiz, burası kamunun ve Malatya’nın hakkı. Esenlik faaliyet yaptığı her alana kalite getirmektedir. Kuruluşunda gıda ile başladı ama şu anda bir çok alanda faaliyetlerini yine başarılı bir şekilde yürütmektedir. Amacımız belediyemizin iştiraki olan firmamızı Malatya’ya daha iyi hizmet eden bir konuma getirebilmektir. Son yıllardaki açılım ve atılımlarından dolayı şirketimiz yöneticileri ve çalışanlarını kutluyorum” dedi.
Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz da, “Esenlik Malatya’nın lokomotif kuruluşlarından olan şirketimiz, faaliyet alanlarında üstlendiği bütün görevleri hakkıyla yerine getirmektedir. Kurulduğu günden bugüne kendisini sürekli geliştiren bir şirkettir. Büyükşehir olan Malatya’mızda daha büyük işlere aday bir kuruluş. Üstlendiğimiz bu görevi hep birlikte başarılı bir şekilde yürütmekteyiz. Başarıyı ortaya çıkaran Esenlik ’teki ekip ruhudur. Esenlik müşterisi, tedarikçisi, çalışanı ile entegre olmuş bir şirket. Bu işleri yapmak için bizleri cesaretlendiren, bize güç veren ve ufkumuzu açan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a şahsım ve kurumum adına minnettarız. Daha büyük ve önemli işlerde hep birlikte var olmak için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam