ESENLİK, ÇALIŞTIĞI FİRMALARLA İFTARDA BULUŞTU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi, faaliyette bulunduğu iş kollarında birlikte çalıştığı firmalar ile iftarda buluştu. 
Dedekorkut Restaurant’ta gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Esenlik Genel Müdür Hulusi Boyraz, Esenlik’in idarecisi, çalışanı, çözüm ortağı ve müşterisiyle büyük bir aile olduğunu söyleyerek, "Buradaki tabloya bakan herkes Esenlik’in ne kadar güçlü bir şirket olduğunu anlar. Müşterisi Esenlik’i sahipleniyor, idarecisi en güzel şekilde idare etmeye çalışıyor, çözüm ortaklarımız en güzel şekilde bize yardımcı olarak bu büyük yürüyüşümüzde bize güç vererek yolumuza devam etmemizi sağlıyorsunuz. 24. yılımızın sonunda her yıl daha da büyüyerek yolculuğumuzu sürdürmekteyiz. Hep birlikte Esenlik’i Malatya ve bölgenin fenomeni haline getirdik. Şirketimiz yoluna daha güçlü devam edecek” ifadelerini kullandı.
Boyraz, "Her alanda atılım ve açılımlarımız devam ediyor. Süper marketlerimizi genişletiyoruz en son Kahramanmaraş’ta 34’ncü şubemizi hizmete açtık. Kahramanmaraş Elbistan’da en kısa zamanda şubemizi yine hizmete açacağız. Özellikle süpermarketlerimize güç veren fabrikalar açıyoruz. Kimya Fabrikamızda ‘Daha Temiz Bir Dünya İçin’ sloganı ile başlattığımız Epak markasını geliştirmeye devam ediyoruz. Yenilebilir ve içilebilir bütün gıda ürünlerimizi Nergis ismi ile sunuyoruz. Özellikle tecrübe alanlarımızdan biri olan Büyükşehrimizi ve Yeşilyurt bölgesinin temizliğini yine Esenlik yapacak. Malatya’nın bütün il sınırlarındaki ilaçlama işlemini şirketimiz yapacak. Bundan sonraki süreçlerde de şirketimizi Malatya’da daha güçlü ve önemli işler yaparken göreceksiniz. Yine gündemimizde olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın talimatıyla gerçekleştireceğimiz Kayısı Konsantre Fabrikası’nı belli bir noktaya getirdik. En kısa zaman diliminde bu fabrikayı Malatya’mıza kazandırmış olacağız" dedi.
İftar programında firma temsilcilerini, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt, Erhan Soylu, Ahmet Faik Yıldız, Kadir Çelik ve Yusuf Orhan karşıladı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam