ESER; BAKAN YILMAZ İLE GÖRÜŞTÜ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti’nin Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkanlığı adayı Doktor Süleyman Eser, Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ı ziyaret etti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkan adayları ile yaptığı toplantı için Ankara’da bulunan AK Parti’nin Darende Belediye Başkanlığı adayı Dr. Süleyman Eser, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Eser, proje ve çalışmaları hakkında Bakan Yılmaz’a bilgiler verdi. Eser’i dinleyip seçim broşürünü inceleyen Bakan Yılmaz, Darende’nin AK Parti hükümetlerine her zaman en yüksek oranda destek veren bir ilçe olduğunu, bir süre önce ziyaret eden Başbakan Erdoğan’ın da ‘Darende’ye özel bir sevgisi’ olduğunu dile getirdi.
Eser’e başarı dileyen Yılmaz; “Allah yardımcın olsun. İnşallah umduğumuza nail oluruz” diye konuştu.
Yakın bir tarihte memleketi ve seçim bölgesi olan Gürün’e geleceğini bu gezisi sırasında her zaman olduğu gibi Darende’yi de ziyaret etmeyi planladığını kaydeden Yılmaz, Eser’in seçim çalışmalarına destek olacağını sözlerine ekledi.
Ziyarete AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek de katıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam