EVDE EĞİTİM GÖREN ENGELLİLER İÇİN YIL SONU ETKİNLİĞİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Evde eğitim gören öğrenciler için eğitim yılı sonu etkinliği düzenlendi. 
Öğretmen Evi Düğün Salonunda, evde eğitim gören öğrenciler için Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliğine engelli 40 öğrenci ve aileleri ile RAM yetkilileri katıldı.
RAM Müdürü Tufan Korkmaz, okula gidemeyen sağlık durumları evde eğitim görmeye müsait öğrenciler için düzenlen programın önemini dile getirip, 2004 yılında bir öğrenci ile başladıkları evde eğitim hizmetinin bugün 40 engelli çocuk öğrenciye ulaştığını söyledi. Korkmaz, "Daha önceki yıllarda Avrupa ülkelerinde eğitim gören öğrenciler için, keşke bizim ülkemizde de olsa deniyordu. Çok şükür şimdi bizim ülkemizde de evde eğitim gören öğrenciler gün geçtikçe artıyor” diyen Korkmaz, engellilere hizmetin her geçen gün arttığını vurguladı.
Öğrenciler koro şeklinde şarkılar söylerken, resimleri de sergilendi.
Bu arada, engelli babası Sami Aydın ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, zihinsel ve bedensel engelliler için ayrı ayrı yerlerde eğitim verilmesini önerdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam