FAHRETTİN KITLIK, KASAP VE ŞİRE PAZARINI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, “Seçilirsem belediye başkanı ben değil siz olacaksınız” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, seçim çalışmaları çerçevesinde Şire Pazarı ve Kasap Pazarı esnafıyla bir araya geldi.
Ziyaretlerde konuşan Fahrettin Kıtlık, “Allah bize çok önemli bir nimeti Kayısıyı vermiş. Kayısının her şeyi para. Para etmeyen hiçbir şeyi yok ama ne hikmetse Malatyalılar bunu değerlendiremiyor. Projelerim arasında Kayısıda var projelerimiz hayata geçerse köylümüz para kazanacak. Şire pazarını marka bir yer haline gelecek” ifadelerini kullandı.
Esnafın sorunları çok daha iyi bildiğine değinen Kıtlık, “Göreve geldiğimizde belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Başkanlığı kazanırsam başkan ben değil siz olacaksınız” şeklinde konuştu.
Fahrettin Kıtlık, ziyaretleri esnasında projelerine değinerek, “Projelerim arasında köylünün ürününü direk satabilmesiyle ilgili çalışmalarımız var. Köy pazarları kuracak ve köylünün ürününü direk satmasını sağlayacağız. Böylelikle tüketici taze ürüne kavuşacak, köylü ise daha çok kazanacak iki tarafta mutlu olacak” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam