“FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 95’nci yıldönümü nedeniyle Malatya’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. 
Manisa Soma’da yaşanan kömür maden faciası nedeniyle birçok kutlama programının iptal edildiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 95’nci yıldönümü nedeniyle sadece Atatürk Anıtı’na çelenk koyma programı gerçekleştirildi.
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Şube Müdürleri ile öğrencilerin yer aldığı çelenk programında, bir dakikalık saygı duruşu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Fındıklı, burada kısa bir konuşma yaptı. Fındıklı,”13 Mayıs 2014’de Manisa Soma’da yaşanan üzücü olay, bu yıl ki bayram törenleri üzerine kabus gibi çöktü. Her yıl coşkuyla kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Başbakanlık genelgesi doğrultusunda, gayet sade, şenlik ve tören kısımları iptal, yalnızca çelenk sunma töreniyle geçiştirmiş bulunuyoruz. Gün, birlik olma yaralarımızı sarma günüdür. Gelecek gençlerin omzunda yükselecektir. Birbirimize sarılalım. Farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul edelim. Birbirimize düşmeyelim, bir, diri ve iri olalım. Gelecek Türkiye’nin olsun.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam