FENERBAHÇELİ TARAFTARLARIN YÖNETİMDEN BİLET TALEBİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Genç Fenerbahçeliler (GFB) Grubu tribün lideri Yücel Aslan, Fenerbahçe’nin maçlarını oynadığı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, Türk Telekom tribününe bilet çıkartılmasını istediklerini söyledi. 
GFB Malatya temsilciliğini ziyaret eden ve bir takım temaslarda bulunan Aslan, 81 ildeki Fenerbahçeli taraftarların, Türk Telekom tribününe bilet çıkartılmamasından dolayı takımlarını izleyemediklerini kaydetti.
Aslan, Fenerbahçe yönetiminden Türk Telekom tribününe bilet çıkarmasını beklediklerini belirterek, "Fenerbahçe yönetimi, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Türk Telekom tribününe maalesef bilet çıkartmıyor. Fenerbahçemizi görmek ve seyretmek isteyen genç Fenerbahçeliler, takımlarını izleyemiyorlar. Bu şikayetleri dile getirmek istiyorum. Bu konunun ele alınıp, Fenerbahçe yönetiminin Türk Telekom tribününe bilet çıkartmasını istiyoruz" dedi.
Fenerbahçe’nin durumunu iyi gördüğünü ifade eden Aslan, "Tabi ki, düşüş ve çıkış olacaktır. Bunlar futbolun doğasında var. Ligin ikinci yarısındayız. Haftalar ilerledikçe önde olan takım Fenerbahçe olduğu için, avantaj bizdedir. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

"BİRLİK VE BERABERLİK FENERBAHÇE’NİN GÜCÜDÜR"
Aslan, Fenerbahçe taraftarının birlik ve beraberliğini Türkiye’ye en iyi şekilde gösterdiğini vurgulayarak, şunları söyledi: 
"Birlik beraberlik Fenerbahçe’nin gücü ve simgesidir. Türkiye’de 25 milyon Fenerbahçeli var. Bu anlamda Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bu gücümüzü de gösteriyoruz. Birlikten güç doğar. Sonuçta şampiyonluk yolunda birlik olmak zorundasınız. Tutmuş olduğunuz takımınızı canı gönülden destekleyecekseniz, kötü süreçte de yanında olup, takımının başarılı olması için kenetlenmek gerekiyor. Bunun en büyük örneği de Fenerbahçe taraftarıdır."

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam