FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. 
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a görevinde başarılar dileyerek, "Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, Battalgazi'ye güzel hizmetler yaptı. Başkanımızın yeni dönemde de Merkez İlçe statüsü kazanan Battalgazi'ye güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. İnşallah güzel projelerle, Malatya'yı 2023 vizyonuna ulaştırırsınız" dedi.
30 Mart yerel seçimlerinden önce başkan adaylarıyla bir araya geldiklerini anımsatan Balin, "Biz, sivil toplum kuruluşları ile koordinasyonlu bir şekilde çalışan başkan istediğimizi söylemiştik. Bu anlamda MÜSİAD olarak sizlerle her zaman istişare içerisinde olarak, ortak çalışmalarda bulunacağız" ifadelerini kullandı.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini her zaman önemsediklerini kaydederek, "Biz şehri, şehrin değerleriyle birlikte yönetme anlayışı içerisindeyiz. Yönetim anlayışımızda her zaman ortak akıl ve istişareye büyük önem verdik. Bu anlamda sizlerin fikirlerini çok önemsiyoruz. Her zaman sizlerle istişare içerisinde bulunarak, çalışmalarımızda sizlerden gelecek fikirleri, projelerimize dahil edeceğiz" şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam