FİKRET ÖZDEMİR AK PARTİ’DEN RESMEN ADAY ADAYI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı İlahiyatçı – Yazar Fikret Özdemir, AK Parti İl Başkanlığında Resmi Başvuruyu törenle yaptı.

Avrupa Türk Demokratlar Birliği Eski Başkanı ve İlahiyatçı – Yazar Fikret Özdemir, Resmen AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı oldu. Parti Binasında gerçekleşen törende konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Fikret Özdemir Başvuruyla ilgili yaptığı açıklamada;

“1970 Yılında Malatya’da Doğdum. Lise Eğitimini Malatya İmam Hatip Lisesi’nde, İlahiyat, ve İnsan Kaynaklarında lisansımı yaptım. 28 Şubat ile gelinen süreçte 2000 yılına kadar Malatya’da Öğretmenlik yaptım. 2004 ile 2014 yılları arasında AK Parti Avrupa Teşkilatlarında Başkanlık ve çeşitli kademelerde görev yaptım. Avrupa Türk Demokratlar Birliği – UETD ’de MKYK üyesi olarak görevime devam etmekteyim. Ailem, Akrabalarım Hepsi Malatya’da, Ben’de Malatya’da doğdum, Malatya’da büyüdüm ve Avrupa’da dahi görev yaparken bile sürekli Malatya’ya gelip gidiyordum. Bana Neden AK Parti diye soracak olursanız. AK Parti Bugün gelinen noktada 40 – 50 yıldır bir hareketin devamı olarak Ülkemize hizmet etmektedir. İnsanların Başörtüsünden dolayı “Kaldırımlarda Kamusal Alandır” diyerek gezemediği, hatta Malatya Öğretmen Evi’nde 400 Stajyer öğretmen içerisinde biz staj görürken, Milli eğitim Müdür yardımcısının “Başörtülüler Salonu Terk Etsin” diye bağırdığı bir dönemden AK Parti ile Bugün Allah’a şükür her kademe’de insanlarımız dışlanmadan görev yaptığı bir döneme geldik.

Malatya’da AK Parti’de ne kadar Aday Adayı olursa olsun, İnsanlar Aday adayı olurken tüm arkadaşlarımız müracaat ederken, İlçe Teşkilatlarımız, İl Teşkilatlarımız, Genel Merkezimiz, Belediye Başkanlarımız ve bunun da ötesinde Allah’ın takdir ettiği, kime ne rızık verdiyse 6 tane arkadaşımız AK Parti’den Aday olacak inşallah. Partimizden 6 Arkadaşımız Aday olduğu zaman, Ben burada Basın mensuplarının huzurunda şunu söylemek istiyorum. Çünkü ben 43 Yıllık Hayatımın, 29 yılını teşkilatlarda geçirmiş bir insanım. Kim Aday olursa, Her ne şartlar olursa olsun. Dava’ya küsmek kırılmak olmaz. Partimiz ve Genel Merkezimiz kimi aday gösterirse, Biz bir dava anlayışıyla o kardeşlerimizin sonuna kadar arkasındayız. İnşallah Malatya’da Daha önceki dönmelerde olduğu gibi 6 Milletvekilinin 6’sını da Partimiz Alacaktır. Biz Avrupa’da dahi ikinci sınıf vatandaş muamelesi görürken bu gün AK Parti ile Allah’a hamd olsun. Bugün öyle bir sorunla karşı karşıya gelmiyoruz. Bu sonuçlar ülkemizin geldiği noktayı gösteriyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yola çıktığında “Muhtar Bile Olamaz” dediler, Rabbime hamd olsun. Rabbim tüm kaderi değiştirdi. Bugün Ülkemizde Huzurlu, Mutlu İnsanlarımızın rahat yaşayabileceği bir hale geldi. Onun için, Ben buraya gelen ablalarımda, kardeşlerimde ve tüm kamuoyunda sadece Dua istiyorum. Çünkü Takdir Mevla’nındır. Mevla’nın takdiri dışında hiçbir şey gerçekleşmez. Biz olsak ta olmasak ta, Bize deseler ki Malatya İl Başkanlığında Çay ocağında çay dağıtacaksın vallahi bunu bile şeref kabul ederiz. Bizim tek hedefimiz Türkiye’de anayasayı değiştirecek bir çoğunluğu yakalayıp, bunun için gece gündüz demeden çalışarak 12 Yıl’da yaptığımızı Anayasa ile teminat altına almalıyız.” Dedi.

AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Karahan Adaylık Başvuru töreninde yaptığı konuşmada; “Sayın Fikret Özdemir, Milletvekilliği Aday Adaylığı için Partimize başvuruda bulundu. Şahsınıza, Partimize, Teşkilatımıza ve Malatya’mıza Hayırlı Olmasını Temenni Ediyor, Kendilerine Başarılar Diliyorum.” Dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam