FINDIKLI’DAN YARIYIL TALİLİ MESAJI - AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MÜCAHİT FINDIKLI: - “2023 VE 2071 HEDEFİ İÇİN EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZDIR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, yarıyıl tatili nedeniyle tüm öğrencileri tebrik ederek, “Yeni nesil 2023 ve 2071 hedefini yakalamamızda en büyük etken olacaktır” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, “Yarıyıl boyunca eğitim ve öğretimin ardından karnelerini alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğretmen ve Milli Eğitim camiamıza, ailelere vermiş oldukları emeklerden dolayı da teşekkür ediyorum. Karne durumu ne olursa olsun tüm evlatlarımız bizim gözbebeğimizdir. Karnesinde dersleri zayıf görünen evlatlarımızı asla üzmemeli ve onlara her zaman destek sağlamalıyız. Karnedeki bir dersin durumu asla bir öğrenci için bütünün bir göstergesi değildir. Önemli olan eksiklikleri evlatlarımızı üzmeden tamamlamaktır” dedi.
Fındıklı şunları kaydetti:
“Sayın Başbakanımız tarafından gerek 2023 ve gerekse de 2071 hedefi konulurken, en temel zenginlik olarak gençliğimiz ve yarının büyükleri olan çocuklarımızın potansiyeline güvenilmiştir. Büyük Türkiye hedefini gelecek nesiller eliyle gerçekleştireceğiz. Bu nedenle her çocuğumuz ayrı ayrı kıymetli ve değerlidir. Bugünün nesli, yarının dünyasında Büyük Türkiye’yi yaşatacak ve kollayacak en büyük varlığımızdır. Millet olarak, toplum olarak, aileler olarak çocuklarımıza güvenmeliyiz. Bu itibarla çocuklarımız için uzun bir dönem olan yarıyıl eğitimi sonrasında başlayan 15 günlük tatilin evlatlarımız için hayırlı geçmesini diliyorum.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam