GALİP DEMİREL'DEN BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN'A ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 İçişleri Bakanlığı eski müsteşarlarından, merhum Turgut Özal'ın mesai arkadaşı Galip Demirel, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. 
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Demirel, "Uzun zamandır gelemiyorduk. Dostlarla hasret gidermeye geldik. Bu vesile ile Battalgazi Belediye Başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Kendisine başarı dileklerimi iletiyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürkan,"Galip Demirel ağabeyimizi burada ağırlamaktan dolayı son derece memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Galip Demirel sadece kendi bölgesinin değil ,Türkiye'de devlet adamı ve önderi nezdinde farklı yeri ve saygınlığı olan bir büyüğümüzdür. Ben böyle bir maziye sahip olduğu için kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
1987 yılında milletvekili seçimlerinde Turgut Özal’la birlikte TBMM’ye giren Galip Demirel, TBMM İçişleri Komisyon Başkanlığı ve eş zamanlı olarak Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürdü. Ülker Gurubu İstişare Kurulu üyesi olan Galip Demirel, Türkiye Parlamenterler Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Yönetim Kurulu 2. Başkanlığı ve Turgut Özal Üniversitesi Mütevelli Heyet üyeliği görevlerini de yürütüyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam