GASP OLAYINDA 3 TUTUKLAMA

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

  Malatya’da bir kişinin dövülerek hayati tehlike kaydedecek şekilde yaralanması ile sonuçlanan gasp olayı iddiası ile 3 şüpheli tutuklandı.

  Olay şöyle gelişti; alacak-verecek meselesi nedeniyle Fırat Mahallesi Eski Devlet Hastanesi yanında buluşan B.B. adlı şahıs ile şüpheliler V.F., M.C. ve Ş.K. adlı şahıslar, burada bir süre tartıştılar.

BODRUM KATA GÖTÜRÜP, DÖVDÜLER

  Tartışma sonrasında şüpheliler V.F., M.C. ve Ş.K. zorla B.B. adlı şahısı alarak, yakın mevkide bulunan bir apartmanın bodrum katına götürdüler.

  Bodrum katta V.F., M.C. ve Ş.K. adlı şüpheliler, burada B.B.’ye sopalarla saldırarak, üzerindeki bin TL parayı aldılar. Şüphelilerin saldırısı sonucunda B.B.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştu ve şüpheliler ağır yaralanan B.B.’yi bırakarak kaçtılar.

  Yakınları tarafından Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan B.B.’nin yapılan muayenesinde bilincinin tam açık olmadığı ve uğradığı saldırı nedeniyle sağlıklı bilgi veremediği görüldü. B.B., burada hayati tehlike kaydı ile yoğun bakıma alındı.

  Olayın ortaya çıkması üzerine Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattılar. Asayiş Şubesi’nin yoğun çalışmaları üzerine olaya karışan V.F., M.C. ve Ş.K. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

  Asayiş Şubesindeki sorgularının ardından dün öğlen saatlerinde Adliyeye sevk edilen V.F., M.C. ve Ş.K. adlı şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

  Yoğun bakımdaki B.B.’nin ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam