GELECEĞİN BOKSÖRLERİ CİDDİ BİR EĞİTİMDEN GEÇİYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Hakan Korkmaz, geleceğin boksörlerinin ciddi bir eğitimden geçtiğini söyledi. 
Yaz Spor Okulları kapsamında boks branşında, Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışmaların sürdüğünü kaydeden Korkmaz, boksa ilginin her geçen gün arttığını ifade etti.
Korkmaz, çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini belirterek, "Yaz Spor Okulları kapsamında boks branşında eğitimlere başladık. Boksa iyi bir ilgi var. Sporcularımızla yoğun ve verimli bir çalışma dönemi içerisindeyiz" dedi.
İleride büyük başarılar elde edecek sporculara sahip olduklarını dile getiren Korkmaz, "Boks sporu, bana göre bir sanattır. Boks sporunu yapan bir sanatçı gibidir. Bizde geleceğin sanatçılarını yetiştirmek için bu vazifeyi üstlendik. İlgi şuanda az ama biz bu ilgiyi çoğaltmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Korkmaz, ailelerin çocuklarını boks sporuna yönlendirmelerini beklediklerini ifade ederek, “Aileler, çocuklarını boks sporuna rahatlıkla gönderebilirler. Dünyada 80 spor branşı içerisinde boks sporu yaralanmalarda 57. sırada yer alıyor” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam