GENÇ MÜSİAD MALATYA ŞUBESİ, TÜRKİYE 5’NCİSİ SEÇİLDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi’nin değerlendirmeler sonucunda Türkiye 5’ncisi seçildiği bildirildi. 
Şanlıurfa’da yapılan MÜSİAD 33. Genel İdare Kurulu Toplantısında yapılan 6 aylık çalışmalar rapor halinde ele alındı ve değerlendirmeler yapıldı. Değerlendirmeler sonucunda, Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Türkiye birincisi, Mersin Genç MÜSİAD ikinci, Konya Genç MÜSİAD üçüncü, Gaziantep Genç MÜSİAD dördüncü ve Malatya Genç MÜSİAD ise beşinci seçildi.
Türkiye 5’ncisi seçilen Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ödülünü MÜSİAD yetkililerinin elinden aldı. Aydoğan, Türkiye 5’nciliğini değerlendirirken, “Türkiye genelinde 50 civarında ilde bulunan Genç MÜSİAD şubeleri arazsında Türkiye 5’ncisi olmamız bizleri sevindirdi. Ancak, Genç MÜSİAD Malatya Şubesi olarak ilk etapta Türkiye’de ilk 3’e girmektir” diyerek, çıtayı daha yükseklere çıkarmak için Genç MÜSİAD Malatya Şubesi olarak çaba göstereceklerini kaydetti.
(NA-VSA-Y)

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam