GENÇLER YAŞLILARI UNUTMADI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Semerkand Vakıfı Malatya Temsilciliği, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni gençlerle birlikte ziyaret etti. 
Semerkand Haftası dolayısıyla gençler Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, onlarla sohbet edip, hayır dualarını aldılar.
Ziyarette Konuşan Semerkand Vakfı Malatya birim Sorumlusu Mecid Akdağ, “Buraya yaptığımız ziyaret, dayanışmanın kenara itilmişlik hissi taşıyan insanlarımızın sevgi ve şefkat ile yaşamlarının son deminde umutla yarınlara bakabilmeleri için hoş sohbet ortamında yalnızlığın yer açtığı depresyonlu günleri dağıtmak, mutluluk mevcut dayanışma ile doruğa çıkar. Onun için biz Semerkand Gönüllüleri olarak kimsesizlerin kimsesi olmak için bu ziyarette bulunduk. Malatya Huzurevi devletin emin eli, kimsenin bundan şüphesi olmasın. Yeter ki ziyaret edilip gönülleri alınsın” dedi.
Huzurevi sakinlerine Semerkand Yayınlarından kitap çe çeşitli hediyeler verildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam