GERÇEK LİDER..

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeni Malatyaspor, Pendik faciası sonrası altın değerindeki 3 puanı, 5 golle aldı.

Malatya İnönü Stadını dolduran binlerce kişi, Yeni Malatyaspor'un 3 puan alması için kenetlendi. Maça iyi başlayan sarı kırmızılılar, golleri art arda buldu. Gol attıkça hem futbolcular, hem taraftarlar, hem maçı izlemeye gelen üst düzey yöneticiler hem de basın mensupları keyiflendi.

Malatya İnönü Stadı'nın soğuk atmosferinde atılan 5 gol herkesi ısındırdı. Uzun zaman sonra gelen farklı galibiyet stadı karnaval yerine dönüştürdü. Çocuklar gibi sevinen futbolcular, kendilerini izlemeye gelenleri, evlerine mutlu gönderdi.

Yeni Malatyaspor, üst üste puan kayıplarının ardından son derece önemli olan kritik bir virajı, gol patlamasıyla geçti. Bir yanda genç oyuncularla sahada yer alan Körfez İskenderun Spor, diğer yanda son haftalarda istikrarsız sonuçlara imza atan şampiyonluğun favorisi Yeni Malatyaspor.

Yeni Malatyaspor işi çözmüş. Zirve yarışının en büyük favorisi olan sarı kırmızılı takım, İstanbul takımlarının arasından sıyrılabilecek bir görüntü ortaya koyuyor. Yıldız oyuncularıyla ve tecrübesiyle zirveye yerleşen Yeni Malatyaspor, 'Bu ligin lideri biziz' sinyalini veriyor herkese. Aydın Çetin'in ilerleyen yaşına rağmen tükenmeyen performansı, Serkan Çalık-İrfan Başaran ikilisinin muhteşem oyunu, Hüseyin Kar'ın sağlı sollu bindirmeleri, Ali Sakal'ın akıl dolu pasları ve camianın takıma olan güveni, bir kez daha liderliği getirdi. Tabi Emre Toraman ve Koray Şanlı'nın defanstaki uyumu ile Şener Özcan'ın kalesini iyi bir şekilde koruması, farklı galibiyeti getiren en önemli etkenlerdi.

Lig öyle bir hal aldı ki, her takım her takımdan puan alabilir. Liderin her geçen hafta değiştiği Beyaz Grup'ta, heyecan her geçen hafta daha da artıyor. Kadro kalitesiyle ligin üzerinde bir takım olan Yeni Malatyaspor, yavaş yavaş ağırlığını koyacak gibi görünüyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam