Gevrek Bolu kampında!

Trendyol 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor Bolu’da kamp çalışmalarını sürdürürken, eleştirilen odağında olan kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in desteğiyle Bolu kampına giden takımı ziyaret ederek, poz verdi.

Gevrek Bolu kampında!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Süper Lig’de geçirdiği iyi günlerin ardından 1.Lig’e düşen Yeni Malatyaspor, 6 Şubat depremleriyle birlikte daha da kötü bir sürecin içerisine girdi. 1,5 sezon ligde mücadele edemeyen sarı siyahlılar, bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ligden çekilme talebini kabul etmemesi üzerine hazırlıksız bir şekilde lige girdi. 

16 milyon Euro borcu nedeniyle  FIFA tarafından transfer yasağı cezasına çarptırılan ve transfer tahtası kapalı olan sarı siyahlı takım, sezona kamp çalışması yapmadan lige başlamak zorunda kalmıştı. 

Ligin ilk haftasında İstanbul’da Pendikspor maçına çıkmayan ve hükmen mağlubiyet ile 3 puan silme cezasına çarptırılan Malatya ekibi, ligde şu ana kadar oynadığı iki maçı ise kaybetti. 

Kiralıktan dönen oyuncuların yanı sıra altyapıdan alınan ve profesyonel sözleşme imzalanan futbolcularla ligde mücadele eden sarı siyahlılara destek Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den geldi. Başkan Er’in desteğiyle lige milli maçlar nedeniyle verilen arada Bolu’ya kampa giden Malatya ekibi, Çorumspor maçı hazırlıklarını burada sürdürüyor. 

 

 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam