imsakiye
Malatya için iftar vakti:
18:40
Detay
göster
×
Akçadağ: 18:42Arapgir: 18:39Arguvan: 18:40Darende: 18:44Doğanşehir: 18:42Doğanyol: 18:37Hekimhan: 18:42Kale: 18:38Kuluncak: 18:43Pütürge: 18:38Yazıhan: 18:41Yeşilyurt: 18:41
İlçelerin iftar saatleri için tıklayın

Güldaş, Depremin ilk Gününden İtibaren Hiçbir Yere Gitmedik..Depremin hemen ardından organize bir şekilde yardım çalışmalarına başladıK.

Güldaş, Depremin ilk Gününden İtibaren Hiçbir Yere Gitmedik..
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

İş İnsanı Hakan Güldaş: “Zor Günlerde Memleketimizde Kaldık”

6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem, Malatya’da büyük yıkıma yol açtı. GENPARK ve Yuvam Elektrik sahibi iş insanı Hakan Güldaş, yaşanan süreci ve yapılan yardımları anlattı.

Güldaş, “Depremin ilk gününden itibaren hiçbir yere gitmedik, memleketimizde kaldık” diyerek, personellerinin sağlık durumunu öncelikli tuttuklarını vurguladı.

Fabrika, Lojistik Üssüne Dönüştü

Depremin hemen ardından organize bir şekilde yardım çalışmalarına başladıklarını belirten Güldaş, fabrikalarını bir lojistik üssüne dönüştürerek gıda ve temel ihtiyaç malzemelerinin dağıtımını sağladıklarını ifade etti.

Güldaş, “Devletimiz, AFAD ve yerel yönetimler aracılığıyla hızlı bir organizasyon sağladı. Biz de elimizden gelen desteği vermek için seferber olduk” dedi.

“Malatya Yeniden İnşa Ediliyor”

Malatya’nın geleceğine dair umutlu olduğunu belirten Güldaş, “Şehrimiz yeni projelerle yeniden inşa ediliyor. İnsanlarımızın sabırlı olması gerekiyor” diye konuştu.

Depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anan Güldaş, “Bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması için dua ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam