GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ ALIRKEN DİKKAT EDİN

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Gözlükçü esnafı Abdurrahman Gürbüz, güneş gözlüğü alırken vatandaşları dikkatli olmaları hususunda uyardı. 
Gürbüz Optik Yönetim Kurulu Üyesi Gürbüz, gözlüğün mutlaka gözlükçüden alınması gerektiğini ifade ederek, dışarıdan ve internet üzerinden satılan gözlüklerin garantisi olmadığını belirtti.
Dışarıda satılan gözlüklerin göz sağılığını bozduğunu kaydeden Gürbüz, "Gözlüklerin belirli bir koyuluk standardı var. Camın belirli bir standardının olması gerekiyor. Koyuluk, bu standardın üzerinde olursa göze zarar veriyor" dedi.
Gürbüz, ünlülerin taktıkları gözlüklerin vatandaşlar tarafından büyük rağbet gördüğünü ifade ederek, "Bir ünlünün taktığı gözlük o yıl trend oluyor. Bayanlar, büyük kelebek modellerini tercih ediyor. Erkekler ise standart damla model dediğimiz gözlükleri genelde alıyorlar" diye konuştu.
Gözlük alırken vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyaran Gürbüz, "Göz sağlığına dikkat eden kişiler marka olmasına önem veriyor. Fiyatları orta derecedeki bir ürün den çok farklı ama uzun vadede kullanılabiliyor. Uzun seyahatlerde sürekli güneş gözlüğü taktığınızda hiçbir sıkıntı olmuyor. Ama orta derece ve alt gruptaki ürünlerde uzun seyahatlerde baş ağrısı yaşanabiliyor. Bu nedenle iyi ve marka olan bir gözlük almak vatandaşlarımız açısından daha avantajlı" ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam