GÜREŞTE MİLLİ BAŞARIYA MALATYALILAR DA KATKI SAĞLADI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Sırbıstan’ın Başkenti Belgrat’ta yapılan Dünya Veteranlar Şampiyonasında Malatya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Hasan Özdemir bronz madalya kazanarak, bayrağımızı şampiyonada dalgalandırdı. 
FİLA’nın bu yıl 20’incisini düzenlediği Dünya Veteranlar Şampiyonasına 18 sporcuyla katılan Türkiye takım halinde Dünya 5’incisi olurken, ilk beşe girmesinde Malatyalı milli güreşçi Hasan Özdemir’in de katkısı büyük oldu.
Şampiyonaya 53 ülkeden 400 üzerinde sporcu katılırken, 76 kg ülkemizi temsil eden Hasan Özdemir Sırp, Rus ve Alman rakiplerini yenerek Dünya 3’sü oldu ve bronz madalya kazandı. Takım halinde 5’ci olan Türkiye şampiyonadan 15 madalya ile döndü.
Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü olan Hasan Özdemir, şampiyonada Türk bayrağının dalgalanmasını sağlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Şampiyonaya hazırlanmamda emeği geçen, moral motivasyonumu sağlayan öğrencilerime ve bize bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam