GÜRKAN, DEMİRYOL-İŞ SENDİKASINI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, başarılarını ortak akla borçlu olduklarını söyledi.
Gürkan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Demiryol-İş Sendikası Malatya Şubesini ziyaret etti. Demiryol-İş Sendika Başkanı Nurettin Öndeş ve sendika üyeleriyle bir araya gelen Gürkan, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette konuşan Demiryol-İş Sendika Başkanı Nurettin Öndeş, Selahattin Gürkan'ı ve yaptığı çalışmaları yakından bildiklerini ifade ederek, “Her alanda yaptığınız çalışmaları biliyoruz. Siyaseten kimsenin yanında olmamış ve kimseye destek vermemiş bir kişiyim. Malatya'da ilk defa siyasi olarak Selahattin Bey'e destek veriyorum. Bugüne kadar hiçbir siyasi ile bu kadar açık şekilde çalışmadım” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman istişare içerisinde bulunduklarını ifade etti.
Gürkan, yönetimde ortak aklı ön planda tuttuklarını belirterek, başarılarını da ortak akla borçlu olduklarını söyledi.
AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AK Parti olarak sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini söyledi.
Sivil toplum kuruluşlarını demokrasinin olmazsa olmazı olarak gördüklerini ifade eden Güder, “Ortak amacımız ülkeye hizmettir. Gerisi teferruattır. Yanlış yapan insanlar vardır. Tek ülke, tek vatan ve tek millet olgusu etrafında birleşerek vatanımıza, insanımıza hizmet ediyoruz” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam