GÜRKAN FIRAT MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Fırat mahallesi sakinlerini dinleyen Gürkan vatandaşların Hastane istiyoruz sorularına yanıt verdi,Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan" Ben burada diyorum ki kocaman 350 bin nüfuslu bir ilçede hastane olmaması düşünülebilir mi? Allahın izni ile inşallah geldiğimiz de bu sorunları ortak akılla çözeceğiz.

Bende burada oturuyorum burada ki halkımızın derdi bizim derdimiz halkımızın sıkıntısı bizim sıkıntımızdır teminatı hep beraber vereceğiz  Allahın izni ile 350 bin nüfuslu bir ilçe hastanesiz olmayacak.

Sizler bana her konuda destek verdiğiniz andan itibaren benim gücüm daha çok olacaktır benim sizlere dediklerimin en az beş katını düşünün siz yeter ki destek verin ve bu sorunların üstesinden hep beraber gelelim Battalgazi'yi daha iyi yerlere getirelim"diye konuştu.

Mahalle ziyaretinin ardından İnönü caddesinde bir iş yerinin açılışına katılan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan"Bu iş yerinin buraya açılmasın da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum hakikaten insanların en hayırlısı insanlara en güzel şekilde hizmet edendir Cuma suresinde bir ayeti kelime var diyor ki,Cuma ezanı okunduğunda alışverişinizi bırakın camiye gidin namazınızı kıldıktan sonra yer yüzüne dağılın ticaretle uğraşın ve cesaretli olun diyor,rıskın onda dokuzunun ticarette olduğunu Hz.Paygamberimiz hadisi şerifin de bize ifade ediyor.

Tabi ticaret önemlidir memlekete hizmet etmek ailemizin ekmeğini bu müesseseden kazandırılmasını sağlamak  önemlidir.

Şuna da dikkat etmemiz gerekmektedir azim ve hırsın bir birine karıştırılmaması lazım hırs amaca giden yolda her şeyi mübah sayan duygu ve düşüncedir Allah muhafaza bu insanı heleka götürür,Azimse çalışıp gayret gösterip uğraş verip ve netice itibariyle tevekkül edip Cenabı Allahtan takdir bekleme olgusudur,Ben bu iş yerini açan kardeşimizin azimli olduğuna inanıyorum ve bu iş yerinin başta kendisine,ailesine ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum"diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Katılan davetliler hep birlikte İş yerinin açılışını kurdele keserek gerçekleştirdiler.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam