GÜRKAN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, çıktıkları yolun halkın yolu olduğunu kaydederek, “Biz halkın yolunda yürüyoruz” dedi.
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti.
Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Yerel yönetimin başarılı olmasının temel koşuluda halka dayanan ve halkın değerleriyle örtüşen, onların istedikleri ve dilekleri doğrultusunda bir yönetim olduğu için başarı olmuştur. Bizde şuana kadar olduğu gibi ve bundan sonra olacağı gibi sivil toplum kuruluşları olsun, dernekler olsun bu tür kuruluşlarımızla yakın temas içerisinde olacağız” dedi.
Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini ifade eden Gürkan, sosyal değerler olarak ifade ettikleri değerlerin ortak aklıyla şehrin yönetilmesine talip olduklarını kaydetti.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Selahattin Gürkan’ın Battalgazi’de çok değerli projeleri hayata geçirdiğini söyledi.
Evren, Gürkan’ın görevine devam edeceğine inandıklarını kaydederek, “Sizin başarılarınızı yakinen biliyoruz. Bu hizmetleri Malatya kamuoyu da çok iyi biliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde, sizlerle birlikte el ele verip hizmetleri sürdüreceğiz. Hep beraber şehrimiz için elimizi taşın altına koyacağız” şeklinde konuştu.
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Büyük Çarşı ve Galeria İş Merkezi esnafını ziyaret etti.
Gürkan, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam