GÜRKAN, STK’LARI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, şehrin daha güzel olması ve istikbale taşınması için yönetimi herkesle birlikte yapacaklarını söyledi.
Gürkan, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gürkan, Kurşunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kurşunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Aliseydi Yiğit, Gürkan’ı belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.
Yiğit, Selahattin Gürkan’ın önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, “Çevreyolu'nun altındaki tüm meselelerle altyapı dahil, kentselleşme dahil bir kentlik bilgisiyle hareket edeceğini biliyoruz. Bugüne kadar başkanımızın yaptığı çalışmalar takdire şayan. Battalgazi İlçemiz hemen hemen 40 il büyüklüğünde devası bir büyüklüğe sahip bir ilçemizdir. Yepyeni projelerle ve hedeflerle inşallah bunları başkanımız gerçekleştirecektir” dedi.
“DERNEKLER, DEMOKRASİMİZİN OLMAZSA OLMAZLARINDANDIR”
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, derneklerin, demokrasinin olmazsa olmazları olduğunu kaydetti. Yönetim anlayışları içerisinde derneklere büyük önem verdiklerine dikkat çeken Gürkan, “Hekimhan, Güzelyurt ve diğer ilçelerimiz olsun buralara yabancı değiliz” ifadelerini kullandı.
Gürkan’ın son durağı Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği oldu. Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Selahattin Gürkan’a yerel seçimlerde başarılar diledi.
Geçen, Gürkan’ın yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiklerini belirterek, “Selahattin Başkan'ım halka hizmet, Hak'a hizmet düsturuyla hareket ettiğini hepimiz biliyoruz. Battalgazi'ye büyük hizmetleri olmuştur. Başarılarının devamını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” diye konuştu.
Selahattin Gürkan, Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği’nin güzel faaliyetlerle adından söz ettirdiğine dikkat çekerek, “Anadolu, Anadolu Selçuklularla kavimleşmiştir. Selçukluların merkezide Malatya'dır. Battalgazi'dir. Ben Anadolu Selçuklular Derneğini kutluyorum. Gerek geçmiş yıllarda yapmış olduğu faaliyetleri takip ediyorum. Özellikle 17 Aralık sürecinde Hükümetimize ve Başbakan'ımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a tespih hediye etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam