GÜRKAN,"ÇARK DÖNMEYE BAŞLADI"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İlçe Başkanı Osman Güder,meclis üyeleri,muhtarlar ve Sarıcıoğlu Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 
Sarıcıoğlu mahallesindeki toplantıda konuşan Gürkan,"Belediye olarak seçimlerden önce de siz mahalle sakinleriyle bir araya gelmiş, seçildikten sonra da sizlerle beraber istişare edeceğimi belirtmişti. Bugün 3 ay geçti seçimlerden sonra. Ve sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerle birlikte mahallemizin sorunlarını bire bir tartışmak, konuşmak ve istişare etmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Mahallelerimiz de sorunlar hep aynı. Kaldırım, su, ilaçlama ve çevre temizliği ile ilgili. Halk günü tertipledik ve yoğun bir katılım oldu. Burada vatandaşlarımızın tek isteği iş konusu. Belediye dışında referans vereceğimiz yerleri vatandaşlarımız istememekte. Belediye içinde iş istemeleri bizleri zora sokmaktadır. Belediyenin işçi alma gibi bir lüksü yoktur. Belediyemizin mahdut norm kadroları var. Bunu izah etmemize rağmen sadece Belediyenin ihale yoluyla alınan şirketlere iş olanağı sağlayabiliyoruz" dedi.
Gürkan,"3 aylık zaman diliminde tüm birimlerimizin umduğumuzdan da daha fazla çarkı döndürmeleri bizleri sevindirmiştir. Birimlerimizin sorunlara bire bir müdahale etmesi sonucu birçok sorunu yok etmiştir. Kısa dönemde kısa vadeli işleri rayına oturttuk. Temizlik konusunda ihaleyi kazan şirket mahalleleri tanımamasından kaynaklanan sorunlar sebebiyle bir hayli şikayet almıştık. Yalnız şu anda görüyoruz ki bu şikayetler artık yerini teşekküre bırakmıştır” şeklinde konuştu.
Toplantı sonrası Sarıcıoğlu mahallesinin bir çok sorununu dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sorunları ve şikayetleri en kısa zamanda sonuçlandıracaklarını belirtti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam