GÜRKAN’DAN KESKİN’E ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti’nin Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, beraberindeki partili heyet ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.
Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, “Şevket Keskin, Malatya’nın dertlerini ve sorunlarına hassasiyetle yaklaşarak, o problemlerin çözümü noktasında mercilere bizzat gidip esnaf adına gayret gösteren bir başkanımız. Kendilerinin bu çalışmalarını her dönem yakinen takip ettik, Şevket Keskin bizim yanımızda çok kıymetli ve değerlidir. Malatya açısında da bir kıymettir” dedi.
Gürkan, “Esnafımız bizim esnafımız. Seçim sürecinde esnafımızı ziyaret ediyoruz, sanatkarlarımızı ziyaret ediyoruz, dert ve problemlerini bizzat işyerlerine giderek, dinliyoruz. İnşallah 30 Mart’ta Cenabı Allah takdir eder, milletimizin de büyük teveccühü ile göreve gelirsek, esnafımıza yönelik çalışmalarımızı geçmişte olduğu gibi yine istişare ile çözümler üreteceğiz. Çalışmalarımızı birlikte ortak akıl ve istişare ile yürüteceğiz. Esnafımız ekonomimizin lokomotifidir. Orta ölçekli esnaf ayakta durmadığı sürece ekonominin lokomotifi durağan duruma gelmiş olur. Bu bakımdan esnaf ve sanatkarımızın dertleri ve çözümü noktasında sayın başkanımızla şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada birlikte hareket edeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımızın öneri ve taleplerine her zaman açık olacağız” ifadelerini kaydetti.
Gürkan’ı uzun bir süreden beri hem bürokrasi ve hem de belediye başkanlığı döneminde tanıdıklarını belirten MESOB Başkanı Şevket Keskin ise şunları söyledi:
“Gürkan’ın başarılı olacağına ve başarılı işler yapacağına ben yürekten inanıyorum. Önemli olan halkın gönlünü kazanmaktır. Siyasetin sermayesi halkın gönlünü kazanmaktır. Sorunları ve problemleri birlik ve beraberlik içinde aşmamız gerekiyor. Çünkü dünyamızın da bugün barışa ve kardeşliğe ihtiyacı var. Ülkemizindi, Malatya’mızın da barışa huzura ihtiyacı var. Merkez ilçe ile büyükşehir belediye başkanları bizim için çok önemli. Esnafımızın sıkıntılarını idarecilerimizle aşacağız. Selahattin başkanımıza yürekten inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde olacağız, diyalog içinde olacağız. Esnaf ve sanatkarımızın problemlerini birlik ve beraberlik içinde çözeceğiz. Esnaf sosyal barışın anahtarı olan bir kesimdir. Bu kesiminde büyük sıkıntıları var. Bu sıkıntıları idarecilerimizle diyalog la çözeceğiz.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam