HACI UĞUR POLAT ZABITA PERSONELLERİNİ AĞIRLADI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 188. Zabıta Haftası nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Belediyesi Zabıta Müdürü İbrahim Bingül ve zabıta çalışanlarını makamında ağırladı. 
1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası çerçevesinde, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret eden İbrahim Bingül, “4 Eylül 1826 yılında vatandaşlarımıza hizmet için kurulan zabıta teşkilatının bugün 188. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Siz değerli başkanımızın desteğiyle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için 7-24 çalışmaya devam edeceğiz. Zabıta Haftası içerisinde esnaf ziyareti, karanfil dağıtımı gibi faaliyetlerle vatandaşlarımızla iç içe olmaya gayret edeceğiz. Bizleri konuk ettiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Zabıta teşkilatımızın 188. Kuruluş yılı münasebetiyle Zabıta Haftamızı kutluyorum. Bu aslında bu toprakların ne kadar derinlikleri olduğunu gösteriyor. Zabıtalar çok meşakkatli ve halk ile birebir iletişim içerisindeki, belediyelerimizin aynası olan bizim görünen yüzümüz, zabıtalarımız her türlü davranışıyla vatandaşlarımıza örnek olmalıdır. İnşallah daha huzurlu, güvenli bir Yeşilyurt için hep birlikte çalışacağız. Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı başta müdürümüz İbrahim Bingül’e ve bütün zabıta ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinlikler çerçevesinde Yeşilyurt Belediye Zabıtası belediye çalışanları ve esnaflara karanfil dağıttı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam