HATİCE AKBAŞ, BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatyalı sporcu Hatice Akbaş, Minik-Yıldız Bay ve Bayan Muay Thai Balkan Şampiyonası'nda, waikuru branşında Balkan Şampiyonu oldu. 
Türkiye Muay Thai Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Minik-Yıldız Bay ve Bayan Muay Thai Balkan Şampiyonası, İstanbul Esenler Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Şampiyonaya katılan Malatyalı sporcu, Hatice Akbaş, Minik-Yıldız Bay ve Bayan Muay Thai Balkan Şampiyonası'nda, waikuru branşında Balkan Şampiyonu oldu.
Akbaş, şampiyona dönüşü, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Müdürü Fındıklı, "Hatice Akbaş, Minik-Yıldız Bay ve Bayan Muay Thai Balkan Şampiyonası'nda, waikuru branşında Balkan Şampiyonu oldu. Sporcumuzun elde ettiği bu başarı, bizleri çok onurlandırdı. Sporcumuzun her zaman yanında olduk, bundan sonrada yanında olup, kendisine her türlü desteği vereceğiz" dedi.
Fındıklı, ayrıca başarılı sporcuya, spor malzemeleri hediye etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam