‘HAZİNEMİZ AİLEMİZ’ YARIŞMASI AÇILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’da öğrenciler arasında ‘Haznemiz Ailemiz’ konulu yarışma açıldı.
Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından ‘Hazinemiz Ailemiz’ projesi kapsamında kompozisyon, şiir ve resim olmak üzere üç ayrı dalda ödüllü yarışma programı düzenleniyor.
Aile kavramına dikkat çekmek, aile fertleri arasında sevgi, saygı, fedakârlık gibi değerleri canlı tutmak, aileyi ve toplumu tehdit eden sorunlara yönelik farkındalık uyandırmak amacıyla ‘Hazinemiz Ailemiz’ konu başlığı altında resim, şiir, kompozisyon yarışması düzenleneceği açıklandı.
Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından şu açıklama yapıldı:
“İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan yarışmada başvurular üç ayrı kategoride değerlendirilecek. Resim kategorisinde ilkokul (1.2.3.4) sınıf öğrencileri arasında; kompozisyon ve şiir alanında ise ortaokul (5.6.7.8) ve lise (9.10.11.12.) sınıf öğrencileri arasında ayrı kategorilerde değerlendirilecektir.
Bu kapsamda, başvuru koşulları ve diğer bilgilerin yer aldığı afişler Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile bütün okullara gönderildi.Yarışma başvurularının 14 Nisan 2014 tarihine kadar Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ne şahsen yapılacağı, yarışma koşulları ile ilgili genel bilgileri Genel Sekreterlikten ya da www.hazinemizailemiz.com adresinden ulaşılabilecektir.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam