HİMYAÇ-DER ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan (HİMYAÇ-DER) Himayeye Muhtaç Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı programa katıldı.
Havuzbaşında düzenlenen kahvaltılı programda konuşan Himayeye Muhtaç Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ayşe Ece Budan "Benim çocuğum yapmaz diye sakın düşünmeyin. Çocuklarınızı lütfen takip edin şuan Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de madde bağımlılığı ile ilgili ciddi boyutta sorunlar var. Çocuklarınıza çok bol para vermeyin ve ayrıca takip edin" dedi.
Budan, anne ve babalara uyarılarda bulunarak, "Anne ve babaların en hayırlısı çocuklarıyla arkadaş olanıdır diyoruz. Çocuklarınızla arkadaş olun ve iletişim kurun. Teknoloji ilerledi ama teknolojiyi biz güzel kullanamaz olduk. Teknoloji ile birlikte aileler de kopukluk başladı. Anne ve babalar sosyal ağlardan yazışmaktan, çocuklarına vakit ayırmıyorlar. Madde bağımlısı çocuklarımıza sorduğumuzda 'derdimizi paylaşacağımız anne, babamız ve bir yakınımız yok' diyorlar. Lütfen çocuklarınızla ilgilenin ve onlarla iletişim kurun" ifadelerini kullandı.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, sivil toplum örgütleriyle istişareye büyük önem verdiklerini vurguladı.
Gürkan, demokrasi anlayışlarında sivil toplum ayağının önemli olduğunu dile getirerek, "Eğer bir demokrasi gerçek anlamda rayına oturtulmak isteniyorsa, orada sivil toplum örgütlerinin yeri ve önemi çok büyüktür. Eğer biz bu toplumu huzurlu,barış içerisinde, demokratik ve birbirlerine sevgi ve anlayış içerisinde yaşatmak bu yönetimi bu şekilde idame ettirmek istiyorsak, sivil toplum örgütlerine önem vermeliyiz" diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam