HULİSİ PORGALI , BAŞKAN SELAHATTİN GÜRKAN'I ZİYARET ETTİ.

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Yeşilyurt İlçesinden CHP’den Belediye Başkanlığına aday olan iş adamı Hulusi Porgalı, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattın Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selahattin Gürkan, "30 Mart seçimlerinde Malatya demokratik geleneklerimize uygun bir seçim heyecanı yaşadık. Hulusi bey de Yeşilyurt'ta bu heyecana katıldı. Bugün de bizleri ziyarete gelmiştir. Kendilerine işlerinde başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum" dedi.
İş adamı Porgalı ise, "30 Mart seçimlerinde Malatya demokratik bir seçim yaşadı. Bizlerde Malatya'mıza hizmet için aday olduk. Bu bir hizmet yarışıdır. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bugüne kadarki hizmetleri tartışılmaz. Bundan sonrada daha iyi projelerle Malatyalıların karşısında olacaktır" şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam