HULİSİ PORGALI, ESNAFI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Ankara asfaltı üzerindeki esnaf ile bir araya geldi. Esnafın sıkıntı ve taleplerini dinleyen Porgalı, 30 Mart’tan sonra Yeşilyurt Belediye Başkanlığını alacaklarını belirterek, “Esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi.
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Porgalı, Ankara asfaltı üzerindeki esnafın son yapılan yollardan mağdur olduklarını ileri sürüp, esnafın derdine dermen olacaklarını belirtti.
Porgalı, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Ankara asfaltı üzerinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Son yapılan yollardan mağdur olan esnaflarımızın çoğunluğu Ankara asfaltı üzerindeki esnaflarımız. İnşallah işleriniz tekrar düzelir ve yoluna girer. Bizlerde sizlerin sıkıntılarına çare olmak için buradayız. Sizlerin dilek, temenni ve sıkıntılarını dinliyoruz” ifadelerini kaydetti.
30 Mart yerel seçimlerinden sonra Yeşilyurt Belediye Başkanlığı görevini alacaklarına inancının tam olduğuna vurgu yapan Porgalı, “İnşallah 30 Mart’tan sonra yeni Yeşilyurt’ta hep beraber çalışacağımız esnaf arkadaşlarımız sizler olacaksınız” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam