HULİSİ PORGALI, FAHRİ KAYAHAN’I ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Fahri Kayahan’ın Malatya’nın en gelişmiş bölgesi olarak bilindiğini fakat birçok eksiği olduğuna vurgu yaparak yapılması gerekenleri anlattı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde partililer ile birlikte Fahri Kayahan bölgesindeki esnafları ziyaret etti. Esnafla sohbet edip sıkıntı ve taleplerini dinleyen Porgalı, yerel seçimlerde de destek istedi.
Fahri Kayahan’ın Malatya’nın gelişmiş bir bölgesi olarak sürekli gündeme geldiğinin altını çizen Porgalı şöyle konuştu:
“30 Mart yerel seçim çalışmalarımızdan dolayı Fahri Kayahan bölgesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz. Gördüğümüz kadarıyla Malatya’nın bütününde Fahri Kayahan herkesin ağzında. En gelişmiş, en modern yer deniyor. Ama gördüğümüz kadarıyla sadece alt yapısı hazırlanmış yani belediye olarak hiçbir şey yapılmamış. Sadece vatandaşımızın kendi imkanları ile yaptığı kişisel binalar ile sosyal yaşam merkezleri olan bir yer. Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği hiçbir şey buraya yapılmamış.”
Hulisi Porgalı, Fahri Kayahan’ın en büyük eksiklerinin kaldırım, park, yeşil alan ve çevre düzenlemesi olduğunu belirterek, “Gezip gördüğüm kadarıyla en bariz görünen şeylerden biri koca caddeler yapılmış ama kaldırımları yok. Çocuklar ve yetişkinler için bir park ve yeşil alan yok, çevre düzenlemesi yok. Sadece yaptık oldu zihniyeti ile yapılan bir bölge. Sadece özel şahısların kendi yaptığı modern binalardan başka, kendi siteleri içerisinde yaptıkları sosyal yaşam alanlarından başka belediyenin hiçbir yaşam alanı olmaması, yeşil alan bırakılmamış olması çok üzücü. Fahri Kayahan bütün Malatya’nın dilinde. Fakat görüldüğü kadarıyla çok da yaşanılacak bir ortam göremiyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam