HULİSİ PORGALI, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 HULİSİ PORGALI:
“ÜNİVERSİTE ŞEHRİN EN ÖNEMLİ DİNAMİĞİDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’nü ziyaret etti.

Hulisi Porgalı, ziyarette yaptığı konuşmada, “Üniversiteler bir şehrin en büyük dinamiklerinden biridir. Bir şehrin kalkınmasında üniversitelerin önemi büyük. İnönü Üniversitesinin başarılarını biliyoruz. Malatya’nın gelişmesinde, sesini duyurmasında Üniversitemiz çok önemli yere sahip, sayın rektörümüzü bu anlamda kutluyorum” dedi.
30 Mart yerel seçimleri çerçevesinde ziyaretler sürdürdüklerini kaydeden Porgalı, “İşimiz çok, yükümüz ağır bunu biliyoruz ne kadar yoğun ve yorucu olsa da bu göreve talip olduk. Bilgi ve deneyimimizle bu görevin altından kalkacağımızı biliyor, bu yükü taşıyabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ise, “İş adamı olarak tanıdığımız Hulisi Porgalı Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Merkez ilçe Belediye Başkan Adayı olarak bizleri ziyaret ediyor. İş hayatında göstermiş olduğu başarıyı başkan seçildiğinde de gösterir. Siyaset üstü bir kurum olarak herkese kucak açıyoruz. Seçilseler de seçilmeseler de diyaloglarımız devam edecek. Kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam