İBRETLİK ENGELLİ AİLE

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Ortopedik engelli olan anne Arzuay Canpolat’ın iki evlat yetiştirerek örnek aile teşkil ettiği ve birçok aileye ibretlik olduğu bildirildi. 
Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan “Hazinemiz Ailemiz” projesi kapsamında belirli aralıklarla belirlenen “Örnek Aile” uygulamasında Kent Konseyi çalışanları ortopedik engeline rağmen eşiyle birlikte aile olmanın sorumluluklarını fedakar bir şekilde yerine getiren anne Arzuay Canpolat’ı ziyaret ettiler.
Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, ortopedik engelli annenin her türlü zorluğa rağmen iki sağlıklı evlat yetiştirmesi ve ailesinde huzur ortamını sağlamasından dolayı anne Arzuay Canpolat’a teşekkür etti.
Ortopedik engeline rağmen hayattan kopmayarak iki güzel evlat yetiştiren anne Arzuay Canpolat, mutluluğun anahtarının ailede olduğunu, aile olunca birtakım engellerin üstesinden daha rahat gelinebileceğini söyledi.
Anne Arzuay Canpolat, doğuştan engelli olmasına rağmen hiç bir zaman isyan etmediğini ve hayata her daim pozitif baktığını söyleyerek, “En büyük destekçilerim çocuklarım, eşim kısacası ailem” dedi.
Ev işlerinde kendisinin rahat hareket edebileceği bir alan oluşturduğunu ve çocuklarının da bu konuda kendisine yardımcı olduğunu söyleyen Anne Canpolat, zorluklar karşısında “ Bu işin üstesinden gelebilirim” diyerek kendini sürekli motive ettiğini belirterek engelli olmanın mutluluğa engel olmayacağını vurguladı.
Ailenin önemli bir kurum olduğunu belirten Canpolat, günümüz çiftlerin çok basit konular üzerinde evliliklerini sonlandırmalarının yanlış olduğunu söyleyerek, “Hayat, engelli ve sağlıklı olmak ile değil birlik ve beraberlik içinde karşılıklı anlaşma ile yaşanabilir” dedi.
Baba Bülent Canpolat ise eşinin engelli olmasını hiç bir zaman problem olarak görmediklerini söyleyerek mutlu bir evlilik sürdürdüklerini kaydetti.
Yapılan sohbetlerin ardından “Hazinemiz Ailemiz” projesi kapsamında takdim edilen hediye aile tarafından memnuniyetle karşılandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam