İHHİ ÜYESİ 50 KİŞİ İSTANBUL’A GİTTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya üyeleri, bir otobüsle İstanbul’daki programa gitti. 
Sivas Caddesi’ndeki dernek binasından otobüsle hareket etmeden önce basın açıklaması yapan İHH Malatya Temsilcisi Ömer Derin, “İnsanlık onurunu kurtarmak amacıyla, ilk kıblegahımız Mescidi Aksa’nın özgürlüğü için, Filistin özgürlüğü için yola çıkan Mavi Marmara Gemisi’ne yapılan operasyonun 4’ncü yıldönümüdür. Şehit sayımız 10’a ulaştı. Uğur kardeşimiz de şehadete ulaştı. İstanbul’da Cumartesi günü Sarayburnu’nda, muhtaç ve mazlum durumda olan hiçbir insan kalmaması için, Filistin ve Gazze’nin özgürlüğe kavuşması için İHH Mavi Marmara Derneği ve diğer paydaşlarla birlikte bir yürüyüş yapılacak. Buradaki etkinliğe katılmak için 50 kişi olarak gidiyoruz” ifadelerini kullandı.
“Belki karıncanın taşıdığı su, ateşi söndüremeyecek ancak Hz. İbrahim’in dostu olduğunu gösterecek bu karıncalar. Belki bizim taşıdığımız su ateşi söndüremeyecek ama safımızı belirleyeceğiz. Yürüyüşe çıkacağız. Yürüyüşün gayesi özgür Filistin ve Kudüs’ün inşası için olacaktır. Kim eyvah derse, kim yardım eden yok mu derse burada birileri var demek için yola çıkacağız”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam