İKİ GRUP KAVGA ETTİ, 2 MERMİ ASAYİŞ ŞUBESİNE İSABET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’da haklarında işlem yapılan şahıslar Asayiş Şubesinden serbest bırakıldıktan sonra iki grup arasında silahla ateş açılınca 2 adet kurşun, Asayiş Şubesi’nin nizamiye kulübesi ile duvarına isabet etti. Olayda şans eseri kurşunlar kimseye isabet etmedi. 
Olay, gece yarısından sonra saat 01.30 sularında Asayiş Şubesi’nin önünde meydana geldi. Asayiş Şubesinde haklarında işlem yapılan bazı şahısların işlemlerinin bitmesinden sonra dışarı çıktığı, şubenin karşı sokağına doğru yürürken, yaklaşık 150 metre uzaklıkta bekleyen şahısların tabanca ile 6 el ateş açıldı.
Kurşunlardan 1 tanesi Asayiş Şubesi’nin girişindeki nizamiyekulübesinin ön camına isabet ederken, bir tanesi ise duvarına isabet etti. Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, olaya karışan şüpheliler çevredeki ara sokaklara girerek kaçtılar. Asayiş Şubesindeki polisler ile bölgedeki ekipler çevreyi ablukaya alırken, ticari taksiye binerek kaçmaya çalışan bir zanlı ise polisler tarafından olaydan yaklaşık 5 dakika sonra yakalandılar.
Olayın Asayiş Şubesi’ne veya Emniyete yönelik olmadığı, sadece aralarında husumet bulunan şahısların bir birlerine tabanca ile ateş açması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Olayın Emniyete yönelik olmadığı ortaya çıkanca polis ekipleri rahat bir nefes aldı.
Asayiş Şubesi’nin çevresinde inceleme yapılırken, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhan ‘da Asayiş Şubesi’ne gelerek incelemede bulundu.
Olay yerinde 5 tane boş kovan ile 1 tane dolu mermi bulundu.
Olaya karışan tarafların büyük bir kısmının gözaltına alındığı ve kaçan firari şüphelilerinde kimliklerinin belirlendiği kaydedildi.
Soruşturma sürüyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam