İLHAN: “50 BİN İMZAMIZI GERİ ÇEKECEĞİZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ahmet İlhan, engellilerin meclis üyesi adayı gösterilmesi için topladıkları 50 bin imzayı geri çekeceklerini söyledi.
Dernek binasında yaptığı basın açıklamasında dernek olarak organize yapıp, engellilerin meclis üyesi adayı gösterilmesi için 50 bin imza topladıklarını ve ilgili ve yetkilere gönderdiklerini söyleyen Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ahmet İlhan, özellikle AK Parti tarafından taleplerinin göz önünde bulundurulmadığını iddia etti. Bir-iki engelli adayının listenin sonlarında meclis üyesi gösterildiğini söyleyen İlhan, gerekirse 50 bin imzayı geri çekeceklerini kaydetti.
AK Parti iktidarı tarafından engellilerle ilgili çıkarılan yasaya teşekkür ettiklerini dile getiren İlhan, ancak engellilerin meclis üyesi adayı gösterilmesi konusunda adaletli davranılmadığını ileri sürdü.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam