İŞ ADAMI HULİSİ PORGALI GAZETECİLER CEMİYETİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden iş adamı Hulis Porgalı 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutladı. Gazeteciler Cemiyet Başkanı ile kısa bir sohbet eden Porgalı, "Millet arzu ederse Milletvekili aday adayı olurum”dedi.
Porgalı'dan önce kısa bir açıklama yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Porgalı’yı her yerde gördüğünü söyleyerek “Hem siyasette, hem de ticarette çağdaş ve modern bir yapısı var Hulusi beyin. Bunun için onu taktir ediyoruz. Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmayıp bizi ziyaret ettiği içinde teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Porgalı ise, gazeteciliğin çok zor bir meslek olduğunu ifade ederek, ”Haberleri sizden alıyoruz. Her yerde zor şartlar atlında çalışıyorsunuz. Böyle bir günün olması ve sizlerle bir araya gelmek bizim için büyük bir mutluluktur. Milletvekili olmak vatandaşların talebi önemli benim için. Kendim için bir talebim yok. Milletin arzularını da dikkate alacağız. Halkımızın bizde bir beklentisi varsa onları da kırmayacağım”dedi.                      

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam