İSTANBUL VALİLİĞİ’NE ATANAN VASİP ŞAHİN DUALARLA UĞURLANDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

İstanbul Valiliği’ne atanan Malatya Valisi Vasip Şahin, dualarla uğurlandı. 
Valilik konutundan saat 07,30’da hava alanına hareket etmeden önce kendisini uğurlamaya gelen protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vedalaşan Vali Şahin’in, yeni görevinde başarılı olması için İl Müftüsü Ümit Çimen dua etti. Çimen, “Şu anda uğurladığımız sayın valimizin yeni görevinin kendisine , ailesine, milletimize ve ülkemize hayırlı uğurlu eyle. Yolunu izini açık eyle. Yarabbi dünyada akıbetini hayır eyle. Zorluklarını kolay eyle. İşlerinde elinden tut. Yarabbim gittiği yerde kendisine gönül dostları nasip eyle. Yarabbi hep iyilerle karşılaştır” diye dua etti.
Bugün 08.55’te Malatya’dan kalkacak uçakla İstanbul’a gidip göreve başlayacak olan Vali Şahin’i konutta uğurlayanlar arasında bulunan konut personeli kadınların ise gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.
Eşi Şeyma Şahin ve çocukları ile birlikte valilik konutundan ayrılırken duygulu olduğu görülen Vali Şahin, Malatya’da 2 yılı aşkın süredir görev yapıyordu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam