İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI SAĞLAYAN GÖZDE SAĞLIK GRUBU, MGC TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Türkiye'de sağlık zincirinin sayılı gruplarından olan Gözde Sağlık Grubu, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin 25. kuruluş yıldönümünde, Onur Kupasıyla ödüllendirildi.
Merkezi Malatya'da bulunan Gözde Sağlık Grubu, yatırımlarını il dışına taşıyarak, Türkiye'de sağlık alanında sayılı zincirler arasına adını yazdırmayı başardı. Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman'ın Malatya odaklı çalışmaları ve sağlık grubu zincirini büyütmeleri, özellikle istihdama büyük katkı sağladı.
Her geçen gün gelişimini sürdüren ve büyüyen Gözde Sağlık Grubu, gerek Malatya gerekse de Türkiye ekonomisine de büyük katkılarda bulunurken, bünyesinde istihdam ettiği 2 binin üzerindeki çalışanıyla herkesin büyük takdirini topluyor. Yaptığı devasa çalışmalar ve yeniliklerle adından söz ettiren grup, öncelikle Malatya başta olmak üzere sağlık hizmetine ihtiyaç olan şehirlerde de hizmet vermeye başladı.

-İstihdama büyük katkı sağlıyor-
Gözde Sağlık Grubu, Malatya'da yaptığı yatırımlarla birlikte istihdama da büyük katkı sağlıyor. Vatandaşlara en iyi hizmeti amaçlayan grup, Malatya'da sağlık turizminin gelişimi adına da önemli yatırımlar yapıyor.
Malatya Gözde Hastanesi, Akademi Hastanesi ve Gözde Kışla Hastanesiyle, Malatyalıların en iyi sağlık hizmetini almasını amaç edinen grup, Kadın Doğum ve Çocuk Dal Hastanesiyle de, büyük bir yeniliğe imza atıyor. 
Bölgenin en donanımlı, en kapsamlı ve en güzel hastanelerinden olan Gözde Akademi Hastanesini kısa bir sürede hizmete açan grup, sadece Malatya değil, bölgeye hatta yurtdışından gelen hastalara da hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

-Gazeteciler Cemiyeti'nden ödül-
Malatya'da yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Gözde Sağlık Grubu, yaptığı her çalışmayla Malatya'ya katkı sağlamaya devam ediyor.
İstihdama yaptığı katkıyla sağlık sektöründe bir numara olan grup, üst üste vergi rekortmenliği unvanını da elinde bulundurmanın mutluluğunu yaşıyor. 
Malatya'ya kazandıran ve yatırımlarını sürdüren Gözde Sağlık Grubu, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin 25. yıldönümünde 'Onur Kupası'na layık görüldü.

"Malatya bizim için çok önemli"
Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, 'Onur Kupası' ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu.
Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Türkiye'de sağlık anlamında ilk 5'e giren sağlık zincirleri arasında yer aldıklarını söyledi.
Malatya'da vergi rekortmenliğini yıllardır ellerinden bulundurduklarını anımsatan Kalı, "Gözde Sağlık Grubu olarak bilinen Ultra Emar Sağlık Merkezi, Malatya'da vergi rekortmenliği noktasında bir klasik oldu. Bu senede Allah bize birinciliği nasip etti. İlk 3'te 2 şirketimiz var. Şuanda toplam 14 şirket sayımızla hizmet veriyoruz. Ekonomiye canlılık katmaya çalışıyoruz. Malatya'nın ekonomisine daha da büyük katkımızın olması gerektiğini düşünüyoruz. Önemli olan burada olmak değil, önemli olan burada durmak ve daha da yükseklere çıkmak. Allah nasip ederse, inşallah gücümüz yettiğince çalışacağız ve yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Kalı, 1 hastane ile yola çıktıklarını ve büyümelerini sürdürdüklerini belirterek, şunları söyledi: "Sağlık yatırımları kapsamında 1 hastaneyle başladık ve şuanda 10 hastaneye ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu hastanelerin 4 tanesi Malatya'da. Adıyaman'da 2 hastanemiz var. İzmir'de 1 hastanemiz var. Kuşadası'nda turizm sağlığına yönelik bir merkezi aldık. Bunun yanında Aydın ve Kuşadası'nda hastane yatırımlarımız devam edecek. Türkiye'de sağlık anlamında ilk 5'e giren sağlık zincirleri kuruluşları arasındayız."

"Basın mensuplarıyla bir aile gibiyiz"
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, Malatya basını ile Gözde Sağlık Grubu'nun bir aile olduğunu ifade etti.
Karaman, Malatya'nın kendileri için önemli olduğunu ve büyük yatırımlara devam ettiklerini belirterek, "Malatya'da önemli yatırımlara imza atıyoruz. Malatya ekonomisi ile istihdamına büyük katkılar sağlayan bir grubuz. Bu kapsamda bölgeye hitap eden hatta sağlık turizminin gelişimine katkı sunan yatırımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda Malatya basını her zaman yanımızda oldu. Biz, basın mensupları ile güzel ilişkiler içerisinde önemli çalışmalara imza attık. Herkese eşit mesafede, objektif ve tarafsız yaklaşarak, sadece yaptığımız çalışmalarla adımızdan söz ettirdik. Bugün aldığımız bu ödül de, yaptığımız güzel çalışmaların en güzel karşılığıdır" şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam