"İYİ BİR TAKIMIZ"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş


MALATYA (İHA) - Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un forvet oyuncusu Cumali Kılınç, Malatya Yeşilyurtspor'un genç futbolculara iyi bir imkan sunduğunu belirterek, takımda sıçrama yapacak oyuncuların olduğunu söyledi. 
Bu sezon Malatya'nın BAL Ligi'nde bir diğer temsilcisi 44 Malatyaspor'dan Malatya Yeşilyurtspor'a transfer olan 30 yaşındaki futbolcu, "44 Malatyaspor'dan, Malatya Yeşilyurtspor'a transfer oldum. İyi bir ekip oluşturuldu. Genç bir takımız. İyi bir takım ve oluşum var. Bizde futbolcular olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.
Tecrübeli futbolcu, üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek istediğini belirterek, "Takımımızda birçok genç oyuncu var. Bu anlamda üzerime daha büyük bir sorumluluk düştüğünün farkındayım. Bu anlamda arkadaşlarımıza yardımcı olup, Malatya Yeşilyurtspor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Takımda iyi bir ortam olduğuna dikkat çeken Cumali Kılınç, "Hepimiz Malatyalıyız. Bu anlamda Malatya Yeşilyurtspor, Malatyalı gençlere iyi bir imkan sundu. Bu genç futbolcular için büyük bir şans. Buradan sıçrama yapacak arkadaşlarımız var" diye konuştu.
Cumali, 2013-2014 sezonunda 44 Malatyaspor forması ile oynadığı 27 maçta 8 gol kaydetmişti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam