“İYİ BİR YÖNETİM ÇIKARSA TAKIMI VERİRİZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un belediyenin bünyesinde kalmasını istemediklerini ve iyi bir yönetimin çıkması halinde takımı vereceklerini belirtti. 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, burada Yeni Malatyaspor ile ilgili olarak bir soru üzerin verdiği cevap da, “Yeni Malatyaspor’da bu geçtiğimiz süre içerisinde iyi bir takım oluştu. Malatya’nın sahip çıkacağı, Malatyalıların sahip çıkacağı, sağlıklı, güçlü geçekten iyi bir takımımız var. Dolayısıyla bunun artık Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde kalmaması lazım. Belediye ile anılmaması gerekiyor. Artık bunun tamamen bağımsız tüm Malatyalıların sahip çıktığı bir takım oluşması gerekiyor. Bunu her vesilede açıkladık. Takımımıza iyi bir yönetim sahip çıkarsa bu takımımızı o yönetimin götürmesi gerektiğine inanıyoruz. Bununla ilgili olarak bize gelen arkadaşlarımız var, çalışmalar var, görüşüyoruz. Bu hafta sonu kongre var, çoğunluk sağlanmazsa, haftaya kalır. İnşallah iyi bir netice çıkar” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam