KADIN GAZETECİLER ÇEVRE ŞENLİĞİ DÜZENLEYECEK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) bünyesinde faaliyetlerine başlayan Kadın Basın Çalışanları Komisyonu, “Çevre Şenliği” adı altında bir etkinlik düzenleyecek.
Cemiyet binasında basın toplantısı yapan Komisyon Başkanı Leyla Yüksel, "MGTC adı altında toplanan bir komisyon olarak bir takım çalışmalarımızı sizinle paylaşmak istiyoruz. Komisyonumuzun amacı sadece kadın gazetecileri kapsamak değil. Çalışmalarımız sadece biz basın çalışanlarını kapsamayacak. Önceliğimiz her zaman toplumsal çalışmalar olacak" dedi.
Başkan Yüksel, bu bağlamda komisyon üyeleriyle kendi aralarında istişarelerde bulunduklarını söyleyerek, “Aramızda yaptığımız istişarelerde Malatya’daki en önemli sorunlardan birinin çevresel problemler olduğunu gördük. Malatya’da özellikle bazı bölgelerde temizlik sorunu etkin bir şekilde kendini gösteriyor. Bu sorunun kaynağında sadece yöneticilerin değil vatandaşların da büyük payı var. Toplumda maalesef çevreye karşı bir duyarsızlık olduğunu söyleyebiliriz. Bu kapsamda farkındalık oluşturmak için Eylül ayı içinde Çevre Şenliği düzenleyeceğiz. Etkinlik kapsamında bir yandan çevreyi temizlerken bir yandan da bu işi şenlik havasında yapacağız. Etkinliğimize katılacak olanlar, güzel sürprizlerle karşılaşacak. Bu şenliğe katılımın geniş olmasını istiyoruz. Bu anlamda Sivil Toplum Kurumlarından, siyasi partilerin kadın kollarından ve tüm vatandaşlardan manevi destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam