“KANAYAN YARALARA MERHEM OLMAK İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORLAR"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İnsani Yardım Vakfı (İHH) kermesini ziyaret ederek, “Kanayan yaralara merhem olma bakımından güzel çalışma yapmışlar” dedi. 
Yeni Cami yanında açılan İHH kermesini ziyaret eden Milletvekili Şahin’i, İHH Malatya İl temsilcisi Ömer Derin ve vakıf ilgilileri karşıladı.
Burada basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin,”Dünya mazlumlarına yardım eli uzatan İnsani Yardım Vakfı, hizmetlere gelir elde etmek için ilimizde Kermes düzenlemişler. Kanayan yaralara merhem olma bakımından güzel çalışma yapmışlar. Emeği geçenlere başta Ömer kardeşimiz olmak üzere ellerine sağlık diyoruz” ifadelerini kullandı.
Şahin, “Müslüman olsun, gayri Müslim olsun, mazlumun her zaman yanında yer almak bizim inancımızın ve kültürümüzün gereğidir. Bunun gereğini yerine getiren İHH, uluslararası yardımda hep ön ayak olmuştur. Gazze’ye yardım götürürken şehit veren İHH, her zaman yardımların öncüsü olmuştur” şeklinde konuştu.
İstanbul Okmeydanı’nda yaşanan olaylara da temas eden Şahin, “Ülkemizde huzuru bozmaya çalışan gruplar var. Bulanık suda balık avlama fırsatını kollayan zavallılar var. Bu olaylarda kaybettiğimiz canlar var. Bunlar üzerinden rant devşirmeye çalışanlar var. Bu mihraklara kesinlikle fırsat vermememiz lazım. Alevi Sünni ayrımı yapmam ancak, orada olaylara karışanlar hep Alevi çocuklarıdır. Bu nedenle Alevi dedelerine büyük görevler düşüyor. Gencecik çocuklarımızı kullanan bu mihraklara fırsat vermemelerini bekliyoruz” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam