KANSORAJEN İÇEREN KIRTASİYE ÜRÜNLERİNE DİKKAT!

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Anaokulu ve ilkokul birinci sınıflarda eğitim bugün başlarken, diğer öğrenciler ise 15 Eylül’de yeni ders yılına merhaba diyecek. Öğrencilerde okul heyecanı sürerken, kırtasiye ürünleri de temin edilmeye başlandı.
Kırtasiye ürünü alırken, ithal olan ve kanserojen içeren ürünlerin alınmaması tavsiyesinde bulunuldu. Malatya Deniz Kitapevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir, “Üç ayın sonunda okulların açılması ile birlikte kırtasiyecilerde hareketlilik başladı. Çanta, kalem, kalem kutuları, beslenme çantası, matara, defter, silgi grupları satışa sunuldu. Bazı ürünlerin kanserojen madde içermesi gibi sağlık noktasında veli ve öğrencilerin dikkat etmesi gerekiyor” dedi.
Hem okul dönemi kırtasiye ve okul ihtiyaçları, hem de Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle velilerin bütçeleri konusunda titiz davranmalarını isteyen Özdemir, “Kırtasiye kırtasiyeciden alınır. Nasıl ki ilaç eczaneden alınıyorsa, kırtasiye de kırtasiyeciden alınır. Sağlık noktasında sorunla karşılanma istenmiyorsa, kırtasiye ürünleri kırtasiyeciden alsınlar” ifadelerini kullandı.
Bu arada, kırtasiye ürünü alan veli ve öğrenciler ise, ürün alırken fiyatına ve kalitesine önem verdiklerini belirtip, ithal olan ve kanserojen içeren ürünlerin alınmamasına gayret gösterdiklerini vurguladılar.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam