KARDA MAHSUR KALAN İŞÇİLER KURTARILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya'da, karda mahsur kalan 3 işçi, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Doğanşehir ilçesinin Erkenek Mahallesi Yılan Dağı Kerpizmen mevkiinde bulunan baz istasyonunda çalışma yapan bir GSM operatörü firmasına bağlı 3 işçi, yoğun kar ve tipi nedeniyle mahsur kaldı.

Salı günü saat 11.00’dan itibaren mahsur kalan işçiler için, saat 18.00 sularında TEİAŞ’a ait kar aracı Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait araca yüklenerek Erkenek’e götürüldü ve burada gece boyunca işçilerin kurtarılması çalışmaları yürütüldü.

Bölgeye giden AFAD kurtarma ekipleri zor şartlara rağmen, 3 işçinin bulunduğu noktaya ulaşarak saat 22.00 sularında 3 işçiyi kurtardı. Bulundukları yerden kurtarılan Eşref Çiçek, Kadir Kömürkara ve Ömer Yetmez, AFAD ekipleri tarafından Erkenek Jandarma Karakolu'na götürüldü. Doğanşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Soğukpınar ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, karakola giderek, işçilerin durumları hakkında bilgiler aldı./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam