KAYIP ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BULUNDU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’da 'okula gidiyorum' diyerek evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Esra Gündüz’ün, evlenmek için kaçtığı ortaya çıktı.
Tarsus’ta yaşanan Özgecan cinayetinin ardından, 21 yaşındaki Esra Gündüz’ün kayıplara karışması endişeye neden olmuştu. Kızlarından haber alamayan aile Esra’nın hayatından endişe duyunca, polis ekipleri ikinci bir Özgecan olayının yaşanmaması adına geniş çaplı soruşturma başlattı.
Kaybolduğu gün ailesine mesaj attığı öğrenilen Esra Gündüz’ün izini takip eden polis ekipleri, bugün genç kızın Denizli’de olduğunu tespit etti. Esra’nın bir süre sonra bulunması ile gerçek ortaya çıktı. Genç kızın, internetten tanıştığı biriyle evlenmek için evden kaçtığı ve Denizli’ye gittiği belirlendi. Esra’nın, polisin telefonu ile ailesini arayarak iyi olduğunu söylemesi üzerine Gündüz ailesi bir nebze rahatlarken, genç kız 18 yaşından büyük olduğu için polis tarafından bir işlem yapılmadığı öğrenildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam