KAZANCIOĞLU, DEMİRYOL-İŞ SENDİKASINI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Makine Mühendisi ve Akademisyen Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Demiryol-İş Sendikası Malatya Şubesini ziyaret etti.

  Ziyarette konuşan Kazancıoğlu, "Milli bir felaketin acısını hep birlikte yaşıyoruz. Malatya'da ,Türk-İş'in temsilciliğini yapan Demiryol-İş Sendikasını bu anlamda ziyaret ettik. Bu arkadaşlarımızda hem Malatya'da emeğin hem de Türk-İş'in temsilcileri. Bundan sonrası için neler yapılabilir onu görüşmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Örgüt olarak yardımda bulunma adına bir takım kararlar almışlar" dedi.

  Yaşanan felaketin herkesi derinden üzdüğünü ifade eden Kazancıoğlu, "İnşallah bu acıyı unutmayız. Bu acıyı unutturacak başka acılar da yaşamayız. İnşallah başka ihmallerle böyle kötü felaketler yaşamayız. Türk milletinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

  Demiryol-İş Sendikası Malatya Şube Sekreteri Necmettin Aysan ise, "Soma'da vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Onlar için gerekli yardımı yapacağız" dedi.

  Aysan, iş güvenliği tedbirlerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam