KAZANCIOĞLU, OYUNU KULLANDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda oy kullandı. 
Kazancıoğlu, oy verme işlemini tamamladıktan sonra gazetecilere açıklamada bulundu. Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya'nın önemli bir seçim süreci geçirdiğini ifade ederek, "Uzun dönem bir kampanya süreci yaşadık ama inanın bazen kısa olduğunu düşündük. Yetişemediğimiz yerler oldu, ulaşamadığımız yerler oldu. Gidemediğim yerlerdeki bütün vatandaşlarımıza kusura bakmasınlar diyorum. Yerel seçim olmakla beraber genel gündemin çok etkin ve baskın olduğu bir seçime gittik. Seçim gezilerimizde bu havayı kırmaya, bunun bir yerel seçim olduğunu anlatmaya çalıştık. Ne kadar başarılı olduğumuzu seçim sonucunda göreceğiz. Bu seçimler önemli çünkü bundan sonra eğer sıralı yapılırsa Türkiye'nin iki seçimi daha var. Onları belirleyecek olan bir seçim. Bu seçimler Türkiye'nin yarın sabahtan itibaren idari ve siyasi yapısını belirleyecek bir seçim. Yarın sabah belediye başkan adayları olarak biz bize kalacağız. Malatya'nın çevre yolunu, çamur akan musluklarını başbakan veya siyasi parti liderleriyle konuşmayacaklar. Seçilen belediye başkanı ile konuşacaklar. Ben çok ciddi projeler anlattım Malatyalı hemşehrilerime. Sandıktan çıkarsam tabii ki uygulayacağım ama çıkmazsam şayet projelerimi kamuoyuna hediye edeceğim ama projeleri bir vatandaş olarak da takip edeceğim. Çünkü Malatya hepimiz için çok önemli. İnşallah Malatya'nın geleceğinin oyalanacağı değil oylandığı bir seçim olmuştur" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam